Kis parmezán a szósszal leöntött tésztára és kész is volt!
2009. december 18., péntek
Piccolino
Piccolino avagy kicsi töltött canellonik! A grill csirke mellét összedaráltam és belekevertem két dl tejszínt, hozzáadtam a fűszereket (só, bors, chili, bazsalikom, kakukkfű). A tésztát pár perc alatt kicsit megpuhítottam lobogó vízben, de vigyáztam, hogy félkemény maradjon! Olajon és egy kis vajon lilahagymát pirítottam és ráöntöttem a paradicsomszószt. A tésztákat vajjal megkent tepsiben fóliával majd anélkül megsütöttem...
Kis parmezán a szósszal leöntött tésztára és kész is volt!
Kis parmezán a szósszal leöntött tésztára és kész is volt!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
nagyon guszta :)
VálaszTörlésjajj basszus milyen régóta akarok én má' cannelonit csinálni... bepótolok mindent a 2 hét szabi alatt :)
VálaszTörlésTetszenek a képeid! :)