2009. december 18., péntek

Piccolino

Piccolino avagy kicsi töltött canellonik! A grill csirke mellét összedaráltam és belekevertem két dl tejszínt, hozzáadtam a fűszereket (só, bors, chili, bazsalikom, kakukkfű). A tésztát pár perc alatt kicsit megpuhítottam lobogó vízben, de vigyáztam, hogy félkemény maradjon! Olajon és egy kis vajon lilahagymát pirítottam és ráöntöttem a paradicsomszószt. A tésztákat vajjal megkent tepsiben fóliával majd anélkül megsütöttem...
Kis parmezán a szósszal leöntött tésztára és kész is volt!

Image Hosted by ImageShack.us

2 megjegyzés:

  1. jajj basszus milyen régóta akarok én má' cannelonit csinálni... bepótolok mindent a 2 hét szabi alatt :)
    Tetszenek a képeid! :)

    VálaszTörlés